Seyhan  Belediyesi  tarafindan düzenlenen 12-15 yas arasi kiz ve erkekler  Tenis Turnuvasi’nda sampiyon olan ve katilim gösteren sporculara kupa ve madalyalari düzenlenen tören ile verildi.  

ÖZKÖK, “ SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ ”

 Seyhan Belediye Baskan Yardimcisi ve Seyhan Belediyespor Kulüp Baskani  Selçuk Özkök, “  Belediye Baskanimiz  Akif Kemal Akay’in direktifleri dogrultusunda hareket ediyoruz. Spor ve sporcunun her zaman yanindayiz. Destegimiz brans ayrimi yapmaksizin sürüyor.  Tenis turnuvasinda sampiyon olan ve katilim gösteren sporcularimizi kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum.  Organizede emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

 

BASKAN AKAY’A TESEKKÜR ETTILER

Seyhan Belediyesi’ne ait Tenis Kortunda düzenlenen ödül töreninde, Seyhan Belediyesi  Spor Müdürü Nesrin Olgun Arslan, Seyhan Belediyespor Kulübü Genel  Kaptani Gökhan Üney, Seyhan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi  Semih Sayinta,  Gençlik ve Spor il Müdürlügünü temsilen Metin Yavuz hazir bulundu. Sporcu velileri de, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a desteginden dolayi tesekkür ettiler.